Meddruštveni odbor Planinskih društev Zasavja razpisuje nagradni foto natečaj z naslovom: Zasavska planinska pot ima tri obraze.

Tako vam ne bo potrebno potovati na drugo stran sveta in navduševati žirijo s prelepo eksotiko, temveč bo dovolj že fotografija lepe pokrajine z bližnjega hriba Posavskega hribovja, utrinek ljudi, pohodnikov, … iz območja Zasavske planinske poti, ali »portret« planinke postojanke na Zasavski planinski poti.

Žirija bo ocenjevala po naslednjih kriterijih: kakovost fotografije (ostrina, osvetlitev, kompozicija itd.), tematiko fotografije (vsebino fotografije in njeno skladnost s temo foto natečaja) ter izvirnost (kreativnost in interpretacija teme).

Razpisane so štiri kategorije, v katerih lahko fotografi sodelujete s svojimi fotografijami: svet okolja na zasavski planinski poti, človek, pohodnik, popotnik, …na zasavski planinski poti, planinske postojanke na zasavski planinski poti in starostna kategorija do 15 let (zajema a, b, c).

Roka za oddajo fotografij je 20. maj 2023. Fotografije pošljite po e-pošti ali po navadni pošti na digitalnem mediju z osebnimi podatki, imenom in priimkom, naslovom, telefonsko številko in e-naslovom na sonja.kostevc@gmail.com, ali MDO Zasavje, Taborniška 14, 8290 Sevnica. Najboljše fotografije bodo nagradili.

Jože Prah

Foto: MDO Zasavje


 

Prejšnji članekKS Center z novim vodstvom
Naslednji članekZasavski policijsko pester teden