Podjetje, ki ga vodi Mirko Mastnak, se v Hrastniku lahko pohvali z dolgoletnim delovanjem. Letos namreč teče že 35 leto od začetka delovanja. Pod vodstvom ustrežljivega, marljivega in delovnega vodje Mirka Mastnaka si je trojica zaposlenih za vas vedno pripravljena vzeti ves čas, ki bi ga potrebovali, da izračunajo najboljšo možno ponudbo, izberejo ustrezno napravo in še in še.

V Trgovini Mastnak, hrastniškemu Telekomu, lahko uredite vse sladkobe in sitnobe, katere je včasih zares potrebno urediti pri vašem mobilnem in televizijskem operaterju. Spremembe paketov, izdaja mrežne ter prodaja dodatne opreme, urejanje predplačniških razmerij, manjše in večje servisne storitve, ogromna zaloga vrhunskih mobitelov – pa tudi kakšen električni skiro se najde.

Z največjim ponosom pa si dovolimo reči, da se za vsako stranko zares zavzamemo in se potrudimo, da preračunamo in ugotovimo, kaj komu najbolj ugaja. Vsaki stranki ob nakupu telefona nudimo tudi popuste na dodatno opremo, ob nakupu zaščitnega stekla ga tudi namestimo. Nastavitev aparata in prenos vseh podatkov s stare naprave za vas opravimo brezplačno, ker vemo, da ima marsikdo težave z začetkom nove naprave – in zato lahko, če smo že izurjeni, za to poskrbimo mi.

Za rezervacije in naročila mobilnih naprav in dodatne opreme smo med delovnim časom vedno dosegljivi na telefonski številki 051 628 171. Vsem stalnim strankam kot tudi novim javljamo, da se že veselimo vašega obiska in, da smo pripravljeni na vas.

PR objava