Karate klub Trbovlje bo v soboto, 2. decembra, organiziral že 51. Mednarodni karate turnir Trbovlje Open 2023. Trboveljčani se lahko pohvalijo, da so prvi turnir organizirali že daljnega leta 1972.

Iz leta v leto je udeležba na turnirju številčnejša. Lanskega se je udeležilo rekordnih 679 tekmovalk in tekmovalcev, ki so opravili kar 831 nastopov v katah in športnih borbah. Tekmovalci so prihajali iz 112 klubov iz 10 držav.

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kvalitetnejše. Veliko dosedanjih zmagovalcev je nosilcev medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. Glede na prijave, ki so v polnem teku, se tudi letos obeta zelo številčna in kvalitetna konkurenca. Organizatorji pričakujejo več kot 500 tekmovalk in tekmovalcev iz 10 držav.

Otvoritev tekmovanja bo ob 9. uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah. Organizatorji prisrčno vabijo, da pridete v soboto, 2. decembra, v športno dvorano Polaj v Trbovljah in preživite kakšno urico v športnem vzdušju.

Savus

Foto: Karate klub Trbovlje


 

Prejšnji članekPodjetniški inkubatorji v Zasavju
Naslednji članekSporočilo otroka