V Kisovcu so v petek in soboto, 10. in 11. februarja, pripravili vikend paket tekem na skakalnici HS55. Izpeljali so kar dve tekmi za Pokal Argeta in še tekme v nordijski kombinaciji.

V petek je potekala nočna tekma kadetinj in kadetov do 14 in do 15 let v skokih in nordijski kombinaciji, za katero so teke opravili že pred časom na Rogli.

V soboto pa je potekala dnevna tekma za mlajše kadetinje in kadete do 13 let v skokih in nordijski kombinaciji, kadetinje in kadete do 14 let v skokih in nordijski kombinaciji ter kadetinj do 15 let v skokih in nordijski kombinaciji. Tokrat smo prvič organizirali tudi teke za nordijsko kombinacijo v domačih krajih in sicer na tekaški progi na Vrhu na Čolniščami, tako imenovanem Vengnu.

Rezultati

Petek 10. februar

Kadetinje do 15 let:

 1. mesto Klara Jerman

Kadeti do 15 let:

 1. mesto Lovro Percl Seručnik
 2. mesto Damjan Zupanec

Kadeti do 15 let NK:

 1. mesto Lovro Percl Seručnik

Kadeti do 14 let:

 1. mesto Tej Logar
 2. mesto Jaka Lednik
 3. mesto Benjamin Ostrožnik
 4. mesto Anže Bantan
 5. mesto Tilen Bizjak
 6. mesto Lan Medved

 

Sobota 11. februar

Kadetinje do 15 let:

 1. Mesto Klara Jerman

Kadeti do 14 let:

 1. mesto Tej Logar
 2. mesto Jaka Lednik
 3. mesto Anže Bantan
 4. mesto Benjamin Ostrožnik
 5. mesto Tilen Bizjak

Kadeti do 13 let:

 1. mesto Nik Lukmar
 2. mesto Mihael Ostrožnik
 3. mesto Lan Medved

Čestitke si zaslužijo vsi tekmovalci za zmage in druge super uvrstitve. Vodila sta jih trenerja Zvone Pograjc in Branko Baš, ki odlično delata z mladimi. Tokrat pa si zaslužijo vse pohvale tudi starši in simpatizerji, ki so pomagali pri izpeljavi tekmovanj. Bili so v različnih vlogah: teptalci, štarterji, merilci, administrativne delavke in najbolj pomembne organizatorki, ki so kuhale vroč čaj in močno kavo. 😊

TL

Foto: SK Kisovec