ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Tat zaloten pri delu

PP Zagorje

V torek, 12. decembra, dopoldne je na lokalni cesti za Ravensko vas v bližini Sela pri Zagorju na vozišče padel kabel Telekoma. Policisti so zavarovali območje, kabel pa odstranili delavci Telekoma. Na policijo se je popoldne oglasila občanka in naznanila, da je 12. decembra med 12.30 in 12.35 uro neznani voznik z neznanim vozilom trčil v njen parkiran osebni avtomobil, znamke Audi A1, in s kraja prometne nesreče pobegnil. Policisti so prometno nesrečo obravnavali in za povzročiteljem še poizvedujejo. Popoldne je na policijsko postajo prišel občan ter naznanil kaznivo dejanje lažje telesne poškodbe, ki mu jo je zadal neznani moški 26. novembra v Rogaški Slatini. Moški ga je udaril po nosu. Policisti so sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja ter njegovo obravnavo odstopili na pristojno policijsko postajo Rogaška Slatina.

V sredo, 13. decembra, dopoldne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti med Šentgotardom in Čemšenikom. V trku z divjadjo je nastala materialna škoda. Dopoldne je na cesti iz smeri Orehovice proti Trojanam obstal italijanski tovornjak s priklopljeno cisterno. Pri vožnji v klanec se je tekočina prelila v zadnji del cisterne, zaradi česar tovorno vozilo ni imelo več dobrega oprijema pogonskih koles in je obstalo na klancu. Policisti so oviro na vozišču zavarovali ter urejali promet, upravljalec ceste pa je poskrbel za njeno odstranitev.

PP Trbovlje

Na policijski postaji se je v torek zglasil občan in naznanil kaznivo dejanje grožnje s strani njemu poznaneosebe. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep. V sredo pa so policisti obravnavali pretep med znancema, pri čemer bodo zoper oba uvedli prekrškovni postopek. Ob 13.50 uri se je zgodila prometna nezgoda zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog. Ob 19.50 uri pa so prijeli pri tatvini storilca, ki ga bodo kazensko ovadili.

ZT

Isti avtor