ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Škode za 16.000 evrov

V Zagorju so 20. junija policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Ugotovili so, da je med vozili prišlo do trčenja z ogledali, neznani voznik, pa je s kraja odpeljal, ne da bi drugemu udeležencu nudil osebne podatke. Obvestila še zbirajo.
Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo na regionalni cesti Trojane-Orehovica. Tam je voznik Mazde, nemških registrskih oznak, zaradi vožnje po nasprotni strani smernega vozišča trčil v voznico Honde Accord, ki je pravilno pripeljala nasproti. Povzročitelj, sicer državljan Republike Slovenije, a s stalnim bivališčem v tujini, je bil zaradi zavarovanja postopka priveden v takojšnji postopek  k sodniku za prekrške, saj je odklonil preizkus alkoholiziranosti. V nesreči ni nihče od udeležencev utrpel telesnih poškodb, nastalo pa je za približno 16.000 evrov škode.

Občanka Zagorja je na policijsko postajo prinesla bankovec za 50 evrov, ki ga je našla na bankomatu. Policisti so odkrili lastnika in mu denar vrnili.

V Trbovljah pa je prometno nesrečo povzročil 72-letni voznik, ki je z osebnim vozilom trčil v ograjo zaradi vožnje preblizu roba. Policisti so ugotovili, da je vozil pod  vplivom  alkohola  (0,81mg/l), zaradi  česar so mu odvzeli  vozniško  dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Izrekli so mu globo in zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Okrog 22. ure so policisti posredovali v pretepu med več osebami, ki se je zgodil v gostinskem lokalu v Trbovljah. Dvema kršiteljema bodo izdali plačilni nalog.

ZT

Isti avtor