Gradbena dela na atletski stezi stadiona na Logu so praktično v celoti zaključena, vrata atletskega stadiona z novo tartansko stezo bodo ponovno odprta od petka, 22. aprila, dalje.

V prihodnjih dneh bodo potekala še manjša obnovitvena dela (nanos črt na tartan, barvanje ograje, namestitev umetne trave ob robu, košnja in priprava nogometnega igrišča …), zato bodo stadion zaradi teh del zaprli še za kak dan ali dva. Upravniki stadiona obiskovalce prosijo, da zaenkrat še ne uporabljajo nogometne zelenice ter steze za skok v daljino, saj se bodo tam še izvajala manjša dela.

V sporočilu za javnost pa uporabnike obveščajo še o nekaterih nujnih stvareh. Tartanska steza je namenjena teku, navadni, hitri in nordijski hoji (z ustreznimi plastičnimi čepi na palicah), ni namenjena vožnji s kolesi, skiroji, vozički, rolerji …. Peskovnik je namenjen skoku v daljino in ne otroškemu igranju.

»Obiskovalce in uporabnike pozivamo, da se dosledno držijo zgoraj napisanih pravil. Celoten objekt bo video nadzorovan, kršitve pa dosledno prijavljene ustreznim organom,« so še sporočili v sporočilu za javnost z Občine Hrastnik.

Savus

Foto: arhiv Občine Hrastnik