Šolsko leto se s pospeški bliža koncu in tudi v Zasavskem VDC-ju se pripravljamo na poletje. Merimo kopalke in štejemo prihranke za težko pričakovani oddih na morju ali kje drugje. Hkrati pa še vedno pridno delamo. Zbiramo odpadni jeans, režemo, sestavljamo, šivamo nove podobe, izdelujemo nove reciklirane izdelke …

Za poletje smo vam pripravili drobižnico za na plažo in prikupno toaletko. Oboje je lahko tudi zelo uporabno darilo ali zahvala za učiteljice, vzgojiteljice ob koncu šolskega leta. Vsa darila lahko tudi personaliziramo.

In kot pravi naša uporabnica Moni, medtem ko zbrano reže odvečne nitke iz naših izdelkov: “Nič se ne mudi!” Tudi vam naj se v prihajajočih dopustniških dneh ne mudi. Uživajte v lepih trenutkih življenja in ustavite se kdaj tudi v naših prodajalnah: v VDC Zagorje na Cesti 9. avgusta 59c in VDC Litija na Ljubljanski cesti 3 od 7. ure do 14. ure (oz. po predhodnem dogovoru po telefonu tudi izven tega časa). V Trbovljah naše izdelke lahko kupite v trgovini Mavi Shoes, Ulica 1. Junija 36, 1420 Trbovlje. Vse naše izdelke lahko kupite tudi preko telefona 03 56 69 790 ali spletnega nakupa: http://vdc-zagorje.si/trgovina.

Še vedno smo veseli vaših odpadnih kavbojk in zaves, ki jih bomo uporabili za predelavo v izdelke naše eko blagovne znamke »Prešito«.

PR objava