V torek in sredo, 14. in 15. februarja, so v Kranju pripravili državno prvenstvo mladincev do 18 in do 20 let, ter tekmo za pokal Argeta mladink do 18 let. Kisovški orli so več kot odlično jadrali na smučeh. Anej Razpotnik je postal državni prvak.

Torek

V torek 14. februarja, je na državnem prvenstvu v Kranju mladinka v kategoriji do 20 let Katarina Pirnovar osvojila tretje mesto, Lara Logar pa je osvojila osmo mesto.

Mladinci do 20 let so bili prav tako uspešni. Osmi je bil Anej Razpotnik, 16. Matija Prosenc, 26. Dominik Zupanec in 50. Lovro Percl Seručnik.

Na ekipni tekmi mladincev do 20 let so v postavi Anej Razpotnik, Dominik Zupanec, Katarina Pirnovar in Matija Prosenc osvojili sedmo mesto.

Sreda

V sredo, 15. februarja, so tekmovali mladinci do 18 let na državnem prvenstvu. Anej Razpotnik je osvojil prvo mesto in postal državni prvak. Ostali člani kisovškega kluba so se uvrstili takolei: 9. mesto Dominik Zupanec, 29. mesto Tej Logar, 42. mesto Lovro Percl Seručnik, 48. mesto Jaka Lednik, 52. mesto Tilen Bizjak, 53. mesto Benjamin Ostrožnik in 54. mesto Matija Guna.

Na ekipni tekmi na državnem prvenstvu v konkurenci mladincev do 18 let je prva ekipa Zagorja v postavi Tej Logar, Katarina Pirnovar, Dominik Zupanec in Anej Razpotnik osvojila odlično drugo mesto.

Na tekmi za pokal Argeta je med mladinkami do 20 let prvo mesto osvojila Lara Logar, med mladinkami do 18 let pa je zmagala Katarina Pirnovar.

Savus

Foto: Tadej Logar