četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Prigode navihane gospodinje 23

Sorodna duša

Pot do ozdravitve je bila dolga. Polna krivulj, a se je izplačalo. Na začetku sem bila kot preplašena, ranjena žival. Zatekla sem se v svoj brlog in se nekako izlizala. Ostale so samo še brazgotine. Dušo in srce sem poskušala prepojiti z ljubeznijo. In ljubezen je najmočnejša sila univerzuma.

S čudežno besedo STOP vsem nezdravim odnosom se je pričelo korenito spreminjati moje življenje. Naučila sem se postati »kraljica«. Vsaka ženska bi morala postati Kraljica, da bi ji naproti lahko prišel kralj. Po letu dni mojega srečno samskega življenja, mi je kot lahkoten pliš vetriča pripihalo sorodno dušo.

Če bi dejala, da sem se brezglavo zaljubila, bi lagala sama sebi. Z Ramonom sva se spoznavala počasi. Najprej sva zgradila močne temelje prijateljstva. V najinem štiriletnem trajajočem razmerju sva še vedno drug drugemu učitelja. Medsebojni odnos krojijo vzponi in padci. A neka neznana vez naju vedno znova in znova poveže skupaj. Z Ramonom se počutim, kot bi našla svoj topel dom. Nisem več v iskanju ljubezni, kajti bolj ko sem jo hotela uloviti, bolj je bežala stran od mene. Sploh pa ne vem, zakaj sem jo tako neumorno iskala, ko jo pa že ves čas nosim v srčku.

Moje prigode navihane gospodinje so dočakale slavni happy end, kajti naučila sem se imeti rada in to je najpomembnejše. Vse ostalo bo že prišlo. Karkoli mi je pač namenjeno. Za zdaj pa zagotovo vem, da mi je namenjeno biti sebi zadostna.

Srečno meni in srečno vsem vam, drage kraljice ženskih src!

Princesa je našla svojega princa in srečno sta živela do konca svojih dni …

Sanja Svetlina

Fotografije so simbolične

Prejšnja epizoda: Streznitev

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor