Sedim v čakalnici pri zobozdravniku in čakam na puljenje modrostnega zoba. Malce me je strah, saj sem slišala, da je postopek kar težaven. Svojemu zobozdravniku zaupam, saj je najboljši in tudi najlepši, ha, ha! Bolj kot moj zob pa me skrbi moj današnji zmenek z Markom. Čisto svežo simpatijo.

Marko je oficir in je zaposlen v Slovenski vojski. Dosti mlajši je od mene, vendar me tokrat to ne moti. Ko sem po telefonu slišala njegov glas, sem bila čisto iz sebe. Njegov glas je bil identičen Hugolinovemu. Niti za trenutek nisem oklevala, ko je Marko predlagal zmenek. Glas me je takoj pritegnil in začaral.

No, da se vrnem k mojemu modrostnemu zobu. Zobozdravnik je moral napeti vso moč, da mi ga je izpulil. Usta mi je napolnil s tamponi, da bi se mi zaustavila krvavitev. Zmenek se je približeval, jaz pa sem bila vsa na trnih. V ustih sem imela ves čas polno krvi, ki se nikakor ni hotela zaustaviti. Spraševala sem se, kako naj grem takšna na zmenek. Bila sem kot mala vampirka. Svojega oficirja sem po tehtnem premisleku poklicala v službo z namenom, da bi odpovedala zmenek, vendar sem se kar stopila, ko sem zaslišala njegov glas. Še bolj me je vleklo k njemu.

Kakšno moč je imel ta glas nad menoj. Niti sanjalo se mi ni, kako v resnici izgleda. Od nesrečne ljubezni sem bila čisto zblojena. Prispela sem v Ljubljano, kjer me je pričakal Marko.  Prisedla sem v njegov avto. Podzavestno sem vedela, da je on samo moja iluzija, zato si ga nisem ogledala. Odpeljala sva se v park Tivoli.  Ko sem izstopila iz avta, sem ga pogledala. V trenutku sem se streznila, moja iluzija se je razblinila na tisoče koščkov. Kje je zdaj moj moški, katerega glas izžareva moč?

Bil je majhne in drobne postave. Verjetno mi je iz obrazne mimike razbral začudenje, saj me je ves čas nesamozavestno spraševal, če mi je všeč. Nisem ga hotela užaliti, zato je bil moj odgovor pritrdilen. Marko mi je predlagal, da greva na sprehod in mi razkaže okolico. To je bila samo njegova taktika, da me zvabi v gozd. Nisva se dolgo sprehajala, kajti moja obutev ni bila primerna. V petkah se pač ne da šariti po gozdu. Ustavila sva se, on pa je takoj izrabil priložnost, ter me začel objemati in poljubljati. Nisem se hotela poljubljati, saj v mojih ustih od puljenja še ni bilo vse tako kot mora biti. Pa tudi prav nič všeč mi ni bil. Upirala sem se mu, ampak to ga je samo še bolj podžigalo. Pričel me je otipavati. Bil je že zelo vzburjen, kajti ob svojemu telesu sem začutila njegovega orjaka. Njegova trdnost mi je dala vedeti, da je kljub drobni postavi res orjak. Seveda sva bila ves čas oblečena. Jaz se v tej razgreti akciji nisem prav nič zagrela. V nasprotju z menoj, je bil Marko vse bolj vzburjen.

Pripravljen je bil seksati kar na javnem mestu in to stoje pri belem dnevu. Bil je mnogo mlajši od mene.  Deloval mi je prav smešno. Spominjal me je na najstniške dni, ko so bili fantje čisto podivjani. Ob tem improviziranem “seksu” na suho, sem kar naenkrat na hlačah njegovega mednožja začutila mokroto. Očitno je doživel vrhunec. Prebudil se je iz svoje ekstaze. Potem sva hitro zapustila gozdiček, ter se vrnila k avtu. Peljal me je domov, kakor sva bila prej dogovorjena. Prav nič se me ni bilo strah peljati z njim, saj sem bila prepričana, da si zaradi narave njegovega poklica, ne bi upal privoščiti škandala. Moj oficir me je varno pripeljal do doma in nikdar več se nisva ne videla ne slišala.

Sanja Svetlina

Fotografija je simbolična.

 

Prigode navihane gospodinje izhajajo vsako nedeljo. Berete jih lahko na povezavi.

Prejšnji članekOkolju prijazne aktivnosti, ob katerih vam med izolacijo ne bo dolgčas
Naslednji članekVic dneva