PP Zagorje

Občan je preko spleta prodal artikel, kupnine v višini 880 evrov pa kljub večkratnemu pozivanju ni prejel.

Policisti so sprejeli prijavo izgube rjave denarnice, v kateri je bila večja vsota gotovine. Najditelja Policija poziva, naj denarnico prinese na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na 113. Policisti pregledujejo tudi vse nadzorne kamere na kraju, kjer se je denarnica izgubila.

Preiskovali so kršitev javnega reda in miru v gostinskem lokalu. Kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, je kričal na natakarico, ker mu ta ni želela postreči alkoholne pijače. Pred prihodom policistov je že odšel iz lokala.

Policiste so obvestili o prometni nesreči, kjer je kršitelj zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v prometni znak in poškodoval vozilo. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

V stanovanjskem bloku v Hrastniku je starejša oseba v stanovanju zasmodila večerjo. Gasilci PGD Hrastnik so prezračili stanovanje.

Policisti so sprejeli prijavo kaljenja javnega reda in miru z glasno glasbo v Hrastniku. Ugotovili so, da je v stanovanjskem bloku tišina, prijavitelj pa ni želel nastopiti kot priča v postopku.

Preiskovali so tudi povzročitev splošne nevarnosti in grožnjo. Osumljenec in prijavitelj sta se med vožnjo sprla. Osumljenec je ogrožal varnost voznika, prišlo je tudi do fizičnega obračunavanja.

Savus

Fotografija je simbolična.