nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Praznično vzdušje na OŠ Tončke Čeč

Zakorakali smo v praznični december in pred prihajajočimi božično-novoletnimi prazniki so se v praznično podobo odele tudi zasavske šole. Učenci OŠ Tončke Čeč Trbovlje so s pomočjo učiteljev okrasili svoje učilnice ter v avli  postavili novoletno jelko.

V prijetnem vzdušju potekajo priprave na naš prihajajoči novoletni sejem, ki bo 15. decembra od 17. do 18. 30 ure v avli šole (v času skupnih govorilnih  ur). Obiskovalci si bodo lahko ogledali in izbrali raznovrstne izdelke učencev  ter s prostovoljnimi prispevki obogatili šolski sklad, s pomočjo katerega  pomagajo učencem, da lahko gredo v šolo v naravi, na ekskurzije in obiskujejo različne dejavnosti. Letos pa na prazničnih stojnicah ne bodo samo izdelki učencev, ampak bodo svoje izdelke ponujali tudi delavci šole.

Šolske izdelke bomo predstavili in ponudili tudi na božično-novoletnem Trbouskem turističnem pl′cu, ki ga zopet organizira Turistično društvo Trbovlje. »Pridite in se prepričajte, kako ustvarjalni smo bili. Da se boste lažje odločili za obisk v šoli ali pred DDT, si lahko nekaj izdelkov učencev in delavcev šole ogledate na fotografijah,« so zapisali v sporočilu za javnost na OŠ Tončke Čeč.

Savus

Foto: OŠ Tončke Čeč


 

Isti avtor