Nagradna igra – praznično Zasavje

Fanči Moljk je ob fotografijah prazničnega Zasavja, ki jih je poslala na naslov uredništva Savusa (info@savus.si) pripisala, da so bile fotografije posnete v petek, 7. januarja na sprehodu po Turju. Če ne veste, tam je zima.

O nagradni igri

Čeprav tihi sprehodi ne odražajo pravega vzdušja, nam poti osvetljujejo praznične luči. Prav fotografija prazničnega Zasavja vam lahko prinese tudi lepo nagrado.

Sprejemamo fotografije okrašenih mest, vasi, hiš, stanovanj, najlepšega božičnega drevesca ali novoletne jelke, prazničnega sprehoda po hribih ali dolinah, nagajivega prazničnega trenutka z našimi ljubimi, lahko tudi hišnimi ljubljenčki itn. Nagrajence bomo objavili v spletnem časopisu savus.si in na naši Facebook strani.

Pravila sodelovanja

Fotografirajte vaš najljubši košček prazničnega Zasavja in nam fotografije pošljite na info@savus.si do 9. januarja 2022. V zadevo svojega elektronskega sporočila napišite: Nagradna igra – praznično Zasavje, v sporočilo pa svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefon. Prosimo, obvezno dodajte opis fotografije (kje in kdaj je bila posneta in še kakšno zanimivost). Fotografije naj bodo praviloma sveže.

Nagrade

Fotografije bomo objavljali v našem spletnem časopisu savus.si in na naši Facebook strani. Pošljite nam fotografije v višji resoluciji (okrog 1 MB). Med avtorje najlepših fotografij bomo razdelili tri nagrade: 1x sledilnik osebnih predmetov Chipolo, 1x CD Uroš Ržišnik – Raji ter 1x prijemalki za vročo posodo.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu savus.si, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savus na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Foto: Fanči Moljk