ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Postani del ekipe ZMŠT

Postani mladinski_a voditelj_ica tudi ti! Zavod za mladino in šport Trbovlje k prijavi za mladinske voditelje vabi vse, ki vas zanima organizacija in soustvarjanje delavnic in dogodkov ter vodenje skupin mladih ljudi. Išče se tudi pomoč za delo v Kavarni in hostlu v Zavodu za mladino in šport Trbovlje!

Z delom na tem področju pridobiš izkušnje in dragoceno znanje, ki ti koristi za celo življenje. Ne samo v zasebnem življenju, temveč tudi na karierni poti, bodisi v šoli, faksu ali pri iskanju delodajalca. Izraz vplivnež ali influencer je v zadnjih letih postal zelo popularen med mladimi. Poznamo ga predvsem iz kroga družabnih omrežij in trženja. Lahko pa s pozitivnim vzorom in z delom z mladino neke vrste vplivnež v lokalnem okolju postaneš tudi ti!

Če si odgovorna in kreativna mlada oseba, stara od 18-29 let, ki je motivirana za delo z mladino, piši na e-mail naslov info@zmst.si. V svoje motivacijsko pismo zapiši tudi svoje ideje katerih smo vedno veseli.

Prav tako v Kavarni in hostlu ZMŠT iščemo nove sodelavke in sodelavce za delo v strežbi in na recepciji. Iščemo več oseb, ki bi delale v pozitivnem okolju polnem priložnosti in v prijetnem kolektivu. Ker je naša hiša vedno polna, je delo pri nas odlična odskočna deska za spoznavanje novih ljudi. Delo je predvideno v dopoldanskem in/ali popoldanskem in večernem času skozi cel teden.

Izkušnje za delo v strežbi so zaželene, niso pa predpogoj.  Če te takšno delo zanima, potem nam piši na e-mail naslov info@zmst.si ali pa nas pokliči na 03 56 12 883 ali 041 663 507. Vabljeni v naš kolektiv!

PR objava


 

Isti avtor