sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Poškodovan otrok na skiroju

Čez vikend so imeli policisti v Zasavju kar nekaj dela. Poleg rednih nalog so policisti PP Hrastnik obravnavali še delovno nezgodo, prometno nesrečo s hujšo poškodbo motorista in glasbo. V Zagorju je prišlo do prometne nesreče med avtom in avtobusom, v Trbovljah je zagorelo, v Litiji pa je motorist podrl otroka na skiroju.

PP Hrastnik

V soboto, 8. maja, ob 08.10 uri so policiste obvestili o delovni nezgodi, v kateri si je ena oseba poškodovala nogo. Zadeva bo odstopljena na pristojno Policijsko postajo Laško.

Isti dan ob 17.35 uri so policiste obvestili o prometni nesreči med motoristom in voznikom osebnega vozila. Ugotovili so, da je motorist vozil z neprilagojeno hitrostjo ter trčil v zadnji del osebnega vozila. V nesreči se je motoristi huje telesno poškodoval, odpeljali so ga v SB Celje, njegovo življenje pa ni ogroženo. Na vozilih je nastalo za okoli 1.500 evrov materialne škode.

V nedeljo, 9. maja, ob 22.03 uri so policiste obvestili o glasni glasbi v Podlipovici. Policisti so kršitelju izrekli opozorilo.

PP Zagorje ob Savi

V petek, 7. maja, zjutraj so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega vozila in avtobusa. Pri tem je nastala materialna škoda, policisti pa vodijo prekrškovni postopek.

PP Trbovlje

V petek, 7. maja, so policiste obvestili o nepravilno parkiranih vozilih na pločniku. Izdali so dve obvestili o prekršku. Podobno je bilo naslednji dan.

V soboto, 9. maja, popoldan so policiste obvestili o požaru v enem izmed stanovanj na območju Trbovelj. V požaru ni bil nihče poškodovan, po prvih podatkih pa je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. O vseh ugotovitvah dogodka, v katerem je nastalo za okoli 8.000 evrov škode, bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Litija

V petek, 7. maja, so moškemu zasegli manjšo količino snovi, za katero sumijo, da je prepovedana droga, policisti vodijo prekrškovni postopek.

V soboto, 8. maja, okoli 12. ure so policiste obvestili o prometni nesreči, v kateri je bil lažje poškodovan pešec (otrok na skiroju). Vanj je na prehodu za pešce trčil voznik osebnega vozila, ki je zavijal levo in mu odvzel prednost. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Savus

Fotografija je simbolična

Isti avtor