sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Poletje v ZMŠT

Pri Zavodu za mladino in šport Trbovlje so bili to poletje znova zelo aktivni. Poleg dejavnosti na bazenu so gostili prostovoljce v okviru mladinske izmenjave ter soustvarjali različne dogodke, ki so popestrili poletno dogajanje v mestu.

Za najmlajše so na Letnem kopališču Trbovlje poskrbeli s programom Hura, prosti čas! Ta je namenjen vsem otrokom, ki si želijo športno obarvanih počitnic. Ob sredah so že na vse zgodaj najmlajše pričakala napihljiva igrala, popoldan pa je sledila tudi animacija z ustvarjalnim kotičkom in igrami. Mladina se je ob torkih srečevala na druženju v okviru Open cluba, ki deluje skozi celo leto, v poletnih mesecih v primeru lepega sončnega vremena tudi na bazenu.

Že drugo leto zapovrstjo so skupaj z Delavskim domom Trbovlje soustvarjali dogajanju na Poletnem odru II, v okviru katerega so se odvijali že tradicionalni Rdeči revirji. Poleg tega so se na poletnem odru predstavili številni glasbeni izvajalci z različnimi žanrskimi ozadji, stand-up komedijanti, vrteli so filme v poletnem kinu na prostem.

Dogajanje se nadaljuje tudi v septembru. Najprej z enkratnim dogodkom na bazenu, kot ga še niste videli. Odvijal se bo od 1. do 3. septembra, na svoj račun bodo prišli gamerji. Navdušence video iger ne bodo pričakala samo konzole in računalniki, ampak tudi različne aktivnosti in izzivi, ki jih bodo morali opraviti, predno bodo sedli za računalnike. Cena 3-dnevne vstopnice je 5 evrov, enodnevna pa je na voljo za 4 evre. Dogodek bo potekal v sodelovanju s trgovino Game zone. V soboto pa celodnevno veselje na bazenu zaokrožuje Slovo poletju.

Prav tako se v soboto, 2. septembra, zaključuje dogajanje na Poletnem odru z večerom komedije in glasbe. Za barvit kulturen večer, ki bo obarvan z goldalkanjem in gledališčem na prostem, za katerega bodo poskrbeli člani Mladinskega gledališča Svoboda Trbovlje, ki bodo s svojimi izvirnimi utrinki iz Štilčkov skrbeli za salve smeha in dobre volje.

V sredini septembra pa bo na vrsti med mladimi priljubljena Mlada olimpijada, ki se bo letos zvrstila v treh dneh. V petek (15. 9.) bo na Ledenici center dogajanja. Poleg športnega dogajanja v športnem parku pa bo z brezplačnimi palačinkami poskrbljeno tudi za polne želodce vseh obiskovalcev. V naslednjih dneh pa se bo mlada olimpijada košarkarsko in odbojkarsko obarvana. Pridruži se nam!

PR objava


 

Isti avtor