ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Podoknica v Domu na Izlakah

V petek, 24. aprila, so s prav posebno podoknico na Izlakah stanovalce Doma starejših občanov Polde Eberl Jamski presenetili zagorski glasbeniki, ki jih je za poseben nastop zbral Klemen Benko.

Dokaz, da dobri ljudje z malimi dejanji spreminjajo svet, je bil nastop zagorskih glasbenikov pod okni stanovalcev Doma starejših občanov Polde Eberl Jamski na Izlakah. Zagorski vsestranski glasbenik Klemen Benko je sestavil ekipo glasbenikov, ki se je z veseljem odzvala vabilu vodstva Doma Polde Eberl Jamski na Izlakah, da njihovim stanovalcem v času izolacije popestrijo dan. Pa ne samo to, glasbenikov, ki so pripravljeni sodelovati, je toliko, da so obljubili, da se srečajo vsak teden in skupaj z glasbo in dobro voljo odženejo osamljenost in premagajo virus.

Tokrat se jim je pri podoknici pridružil tudi župan Zagorja Matjaž Švagan. Ni pel, je pa stanovalcem ter zaposlenim zaželel vse lepo v dneh, ki od vseh zahtevajo veliko mero poguma, potrpežljivosti in odrekanja. »Veselimo se nastopov glasbenikov v naslednjih tednih in vas pozdravljamo iz Eberlovega doma na Izlakah,« so še sporočili z Izlak.

Savus

Foto: arhiv DSO Polde Eberl Jamski Izlake

Isti avtor