Imate seznam obdarovancev in natanko veste, s čim jih boste letos presenetili pod smrečico? Če je vaš odgovor NE, ni razloga za paniko.  Spleticna.si je za vas odprta vse dni v letu in vse ure v dnevu, kar je v obveznosti polnem decembru dobrodošla rešitev. Ne le, da v spletni trgovini Spleticna.si že diši po darilih, zanje boste odšteli manj kot drugje!

Čudoviti darilni seti, ki skrivajo dišeča presenečenja, ličila vrhunskih blagovnih znamk, za katera ne boste odšteli celega premoženja, najboljše dišave zanjo in zanj, pa tudi dišeče sveče za dom in avto, izdelki za vsakodnevno nego, kot so mila, šamponi, zobne ščetke in paste, otroška kozmetika in še in še bi lahko naštevali. Vse to vam ponuja Spleticna.si po najboljših cenah!

Poiščite svoje najljubše kozmetične izdelke, ki nosijo oznako NAJCENA in so garantirano najcenejši na tržišču, ter za decembrske praznike obdarite tudi sebe.

Svoje najdražje, prijatelje in sodelavce pa presenetite z izbranim dišečim darilom, s katerim nikoli ne boste zgrešili.

Pobrskajte med izdelki v kategoriji BOŽIČ, kjer boste med drugim našli:

Rešitev za tiste, ki nakupov niste prav vešči, pa so naši darilni boni. Na Spleticna.si lahko izbirate med štirimi različnimi darilnimi boni v vrednostih 10 EUR, 20 EUR, 50 EUR in 100 EUR. Darilni bon lahko plačate prek spleta in ga takoj prejmete na vaš e-mail naslov. Odlična rešitev v zadnjem trenutku!

Nakupovanje brez stresa in darila po najugodnejših cenah vam v letu, ki se poslavlja, prinaša vaša Spleticna.si. Srečno 2024!

PR objava


 

Prejšnji članekO zaščiti zasavske jetrnice
Naslednji članekDanes dogaja