V Zasavju so imeli policisti pretekli teden največ dela s prometnimi nesrečami. Zabeležili so jih kar 12, na srečo ni bilo hujših. Policisti so obravnavali še eno kršitev javnega reda in miru, nasilje v družini, zalezovanje, tatvino denarja,. Vlom v avto, zlorabo bančne kartice, dve grožnji, poškodbo stekla na avtu in pijanega pešča, ki je oviral promet.


PP Hrastnik

V torek so policiste obvestili o prometni nesreči z materialno škodo na Cesti 1. maja, policisti so voznikoma izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

V sredo so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, izrekli so prepoved približevanja.

Policiste so obvestili, da v temi hodi neosvetljen pešec na relaciji proti Dolu. Pešcu, ki je bil močno pod vplivom alkohola, so izdali plačilni nalog.

Reševalnim službam so pomagali pri ugotovitvi identitete dveh oseb, ki sta bili v zdravniški oskrbi.

V četrtek so obravnavali tatvino denarja.


PP Trbovlje

V ponedeljek so policiste obvestili o zlorabi bančnega računa oškodovanca preko spleta.

V torek so osebi zasegli rastlino, za katero sumijo, da gre za prepovedano rastlino konopljo. Po analizi sledi prekrškovni postopek.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo v Trbovljah, voznica je trčila v ograjo. Izdali so ji plačilni nalog.

V sredo so policiste obvestili o dveh kaznivih dejanjih groženj.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom v Trbovljah. Policisti še iščejo voznika, ki je s kraja odpeljal.

Policiste so obvestili o prometni nesreči z materialno škodo na parkirišču v Trbovljah, udeležencem so izdali obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.

Obravnavali so poškodovanje stekla na avtomobilu v Trbovljah.

V četrtek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v križišču pri Terezija rovu v Trbovljah. Nesrečo je povzročil voznik, ki je v križišču izsilil prednost voznici osebnega vozila. Sledi prekrškovni postopek.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so policiste obvestili o nepravilno parkiranem vozilu v Zagorju ob Savi. Policisti so izdali obvestilo o prekršku.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Kisovcu.

Policiste so obvestili o prometni nesreči z materialno škodo v Hrastniku. Udeležencem so izdali obvestilo o odstopu.

V torek so obravnavali trčenje v divjad na območju Kandrš.

Obravnavali so kaznivo dejanje vloma v osebni avtomobil na območju Kisovca.

Obravnavali so kršitev javnega reda in miru na območju Hrastnika, kršitelju so izdan plačilni nalog.

Obravnavali so trčenje v divjad na območju Briš.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo s samoudeležbo voznika motornega kolesa na območju Kandrš. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli prekrškovni postopek.

V četrtek so sprejeli prijavo kaznivega dejanja zalezovanja.

Obravnavali so prometni nesreči z materialno škodo in pobegom na območju Podkuma in na parkirišču v Zagorju.  V obeh primerih bodo  policisti po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekDanes dogaja
Naslednji članekČebelarji med učenci