četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Pes ugriznil človeka

Zasavski policisti so imeli pretekli teden precej dela. Obravnavali so osem prometnih nesreč, tri poškodbe avtomobilov, enkrat posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru. Ukvarjali so se z zlorabo plačilne kartice in poslovno goljufijo, vožnjo pod vplivom mamil, opitim moškim, ki je padel po tleh in psom, ki je ugriznil človeka.


PP Trbovlje

V ponedeljek v dnevnem času so obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki so mu zaradi suma vožnje pod vplivom mamil odredili hitri test, ki je bil pozitiven. Odredili so mu strokovni pregled, čaka ga še postopek o prekršku.

V torek v dnevnem času so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru.

Obravnavali so prijavo suma kaznivega dejanja zlorabe negotovinskega plačilnega sredstva. Neznani storilec je uporabil najdeno kartico in oškodoval lastnika.


PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so policiste obvestili o poškodbi laka na osebnem avtomobilu, o ugotovitvah bodo obvestili Okrožno državno tožilstvo.

V večernem času pa so policisti intervenirali v Hrastniku, kjer je zaradi opitosti padel starejši moški. Za moškega je zaradi slabega počutja poskrbela ekipa nujne medicinske pomoči.

V sredo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na glavni cesti Zagorje ob Savi – Trbovlje, ki se je zgodila zaradi neupoštevanja prednosti na križišču. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z udeležbo divjadi, pri kateri so udeleženki zaradi manjše poškodbe na vozilu izdali obvestilo o odstopu.

Obravnavali so še dve poškodovanji vozil na območju Zagorja ob Savi, pri katerih so nastale na vozilih manjše poškodbe.

V četrtek v zgodnjih jutranjih urah so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Kisovcu zaradi neupoštevanja prednosti na križišču. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.


PP Litija

V ponedeljek so občanu zasegli rjavo grudasto snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga, ki bo poslana v analizo, nato pa bodo izvedli ustrezen ukrep.

Obravnavali so prometno nesrečo na parkirišču, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Ob izpolnjenih pogojih so izdali obvestilo o odstopu.

V torek so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Ob izpolnjenih pogojih je bilo izdano obvestilo o odstopu.

V sredo so obravnavali sum kaznivega dejanja poslovne goljufije. O dejanju, pri katerem je nastalo za nekaj tisoč evrov škode, še zbirajo obvestila.

Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je voznik tovornega vozila trčil v cestno infrastrukturo in jo poškodoval. Ob izpolnjenih pogojih so izdali obvestilo o odstopu.

V četrtek so obravnavali povoženje divjadi in dve prometni nesreči z materialno škodo, kjer so ob izpolnjenih pogojih izdali obvestilo o odstopu.

Popoldan so policiste obvestili o ugrizu psa, oseba je bila lažje poškodovana. Lastnico psa so našli, čaka jo ustrezen postopek.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor