V soboto, 26. marca, so v zagorskem Evroparku izpeljali kulinarični Park Kuhna. Na sončen pomladni dan so s kuhinjo na prostem pri ribnikih v parku pričarali gurmansko izkušnjo.

V Evroparku so Zavod za šport Zagorje, gostinski servis Grčar, Timotej Cizej ter Žanet Breški skupaj s svojo ekipo pripravljali okusne burgerje in hrustljavo ribo s krompirčkom. Poleg tega so s palačinkami, vaflji z raznovrstnimi prelivi, pokovko in sladkorno peno zadovoljili tudi sladokusce.

Najmlajši so se preizkusili na delavnici okraševanja piškotov, ki so jih na koncu pojedli ali odnesli domov. Ob delavnici pa so poskrbeli tudi za igro v napihljivem gradu.

Popoldanskega dogodka se je v sproščenem vzdušju udeležilo ogromno obiskovalcev. Eni so prišli na kosilo ali malico. Manjkalo pa ni tudi naključnih obiskovalcev, ki so jih k stojnicam privabile dišeče jedi.

Savus

Foto: Arhiv Občine Zagorje ob Savi