Trbovlje
Trboveljski policisti so popoldan 17-letniku zasegli snov, za katero sumijo, da je konoplja. Če se izkaže, da je temu res tako, bodo zoper kršitelja ukrepali.

Hrastnik

Pri kontroli prometa so hrastniški policisti ustavili voznika osebnega avtomobila in ugotovili, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli.

Zagorje

Policijska postaja Zagorje ob Savi je prejela prijavo javnih prireditev – 20. in 21. marca se bodo v Delavskem domu Zagorje srečale gledališke skupine. Dogodek organizira Osnovna šola dr. Slavka Gruma. Uprava Občine Zagorje ob Savi je izdala soglasje za zaprtje zgornje etaže javnega parkirišča ob Levstikovi ulici nasproti Kulturnega centra.

Včeraj dopoldan so policisti posredovali na kraju prometne nesreče, v kateri je nastala manjša škoda. Od ogleda so v skladu z zakonom odstopili. Popoldan so dobili obvestilo o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju – kršitelj je zaradi opitosti obležal na tleh in uriniral. Zaradi kršitve zakona so mu policisti izdali plačilni nalog. Popoldan se je zgodila še ena prometna nesreča z materialno škodo in pobegom na parkirišču. Storilca še iščejo. Na policijsko postajo je prišel občan in naznanil še eno prometno nesrečo s pobegom – ta naj bi se zgodila na območju Policijske postaje v Domžalah. Policisti Policijske postaje Zagorje ob Savi so zbrali prva obvestila, nadaljnjo preiskavo pa odstopili krajevno pristojnim domžalskim policistom.

ZT

Prejšnji članekSnežne in drugačne priprave
Naslednji članekPodaljšali rok prijave na Rudarski maraton