Podjetje odelo Slovenija zaposli dijake in študente za počitniško delo ter več delavcev za delo v proizvodnji in skladišču.

Dijake in študente za enomesečno delo tudi dodatno finančno nagradijo. Organiziran je tudi avtobusni prevoz iz različnih krajev. Prijave sprejemajo na naslovu zaposlitev@odelo.si ali na telefonski številki 03 703 46 47.

Podjetje odelo Slovenija je uspešen proizvajalec visokokakovostnih luči v avtomobilski industriji, ki bo prihodnje leto praznoval 15-letnico delovanja. V sinergiji s kupci že leta oblikuje, razvija in ustvarja zadnje luči za avtomobile premijskega razreda, kot so Porsche, Audi, Mercedes-Benz, BMW in drugi. Z nekaj več kot 1600 sodelavci v Preboldu in v Črešnjevcih je del skupine odelo, ki ima glavni sedež v Stuttgartu v Nemčiji.

Razvoj podjetja

Proizvodnji montaže tretjih zavornih luči v Preboldu je sledil proizvodni program za smernike ter postopno izdelava tehnološko vse zahtevnejših proizvodov. Podjetje je tako danes specializirano za proizvodnjo predvsem zadnjih luči v premijskem razredu avtomobilov – na 30 montažnih linijah dnevno izdelajo 25.000 kosov.

Mednarodno prepoznani uspehi podjetja

Sodobni principi vitke proizvodnje in poslovna odličnost so temelj celotnega delovanja podjetja. Uspešnost dokazujejo s številnimi nagradami, ki so jih prejeli – med drugim so bili v letu 2017 že drugič prejemniki mednarodne nagrade TPM oziroma Total Productive Maintenance Award in sicer kot najboljše podjetje leta 2017 v kategoriji mednarodnih podjetij. Prejeli so priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost, nagrado za Automotive Lean Production Award in so nosilci certifikata modela odličnosti EFQM. V letu 2016 so prejeli mednarodno logistično nagrado Elogistics Award ter Nagrado nemškega gospodarstva 2016.

Vodilni na področju inovacij

Številne inovacije in novosti so dokaz, da ekipa odela, ki skrbi za nenehen razvoj in napredek, nikoli ne počiva. Podjetje je namreč kot prvi dobavitelj v avtomobilski industriji razvilo tehnologijo OLED (organske LED diode) za zadnje luči in omogočilo njeno serijsko proizvodnjo. Doslej so organsko tehnologijo predstavili zgolj v prototipih avtomobilskih luči. Svetlobne in oblikovne učinke diod OLED, ki jih proizvaja odelo, je moč opaziti na vozilu BMW M4 GTS.

Srce odela so ljudje

Srčnost, predanost in timsko delo so ključne sestavine uspeha, zadovoljni zaposleni pa nezamenljiva spremenljivka v enačbi vztrajnega doseganja zastavljenih ciljev. Odelo nenehno vlaga v strokovni in karierni razvoj zaposlenih. S številnimi dogodki, kot so Dan odprtih vrat, športne igre, praznovanje osvojenih priznanj ter z organiziranimi prireditvami za zaposlene in otroke skrbijo za neformalno druženje. S posluhom za lokalno okolje ter s sodelovanjem z lokalnimi društvi in združenji pa daje odelo Slovenija pomemben prispevek k oblikovanju svojevrstne podobe kraja in celotne Savinjske doline.

Že slogan podjetja odelo, »Luči navdahnemo s čustvi«, obljublja izkušnjo, ki presega okvirje povprečja. Številne nagrade, uspehi in zadovoljni kupci pa so le potrditev, da se podjetje odelo uspešno umešča na svetovni zemljevid napredka in razvoja.

PR objava