V Zasavju so imeli policisti pretekli vikend malo manj dela. Obravnavali so kar dva pacienta, ki sta se nedostojno vedla do zdravstvenih delavcev. Ukvarjali so se še s tremi manjšimi prometnimi nesrečami, ustavili alkoholiziranega voznika, enkrat posredovali zaradi preglasne glasbe in zabeležili izgubo mobilnega telefona.


PP Hrastnik

Policisti so posredovali na javnem kraju, kjer se je občanka pri zdravniški oskrbi nedostojno vedla do reševalcev. Zoper njo sledi prekrškovni postopek.


PP Trbovlje

V petek v večernem času so policisti ob pozivu zdravstvenih delavcev intervenirali v Hrastniku. Poškodovani občan se je pri nudenju pomoči nespodobno vedel in kršil javni red in mir. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

V soboto so pri kontroli cestnega prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola, saj je preizkus pokazal 0,32 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo, zaradi kršitve cestno prometnih predpisov pa so mu izdali še plačilni nalog.

Policisti so po naznanitvi kršenja nočnega miru in počitka posredovali pri občanu, ki je poslušal glasno glasbo. Kršitelju so napisali plačilni nalog.


PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali trčenje v divjad na območju Mlinš.

Policiste so obvestili o izgubi mobilnega telefona v centru Zagorja znamke Iphone 13, roza barve.

V nedeljo so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in samoudeležbo na območju Briš.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo s pobegom v Zagorju.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Prejšnji članekPlešejo po svoje
Naslednji članekGasilci so posredovali