Zasavski policisti so se ta teden ukvarjali s tatvino avtomobilski delov in denarnice, v Zagorju so našli kolo in denarnico. Ukvarjali so se še s tremi manjšimi prometnimi nesrečami, tremi kršitvami javnega reda in miru, nasiljem v družini in konopljo.


PP Hrastnik

V torek so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru, vendar kršitve niso ugotovili.


PP Trbovlje

V četrtek so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kršitelja čaka prekrškovni postopek.


PP Zagorje ob Savi

V torek so policisti vrnili lastnici najdeno denarnico z dokumenti.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo, ki se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja voznice. Voznici so izdali plačilni nalog.

V sredo so policisti obravnavali tatvino avtomobilskih delov na parkirišču na Izlakah in tatvino denarnice.

Skupaj z gasilci in reševalci so posredovali na območju Zagorja ob Savi in pomagali onemogli starejši osebi.

Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je bila lažje telesno poškodovana peška. Voznica, ki pa je vanjo trčila, se je s kraja odpeljala.

V četrtek so policiste obvestili o najdbi kolesa črne barve z napisom Woodsun, ki ga je našel občan na območju Zagorja ob Savi. Kolo hranijo na policijski postaji. Če je vaš, se zglasite na postajo.


PP Litija

V ponedeljek so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, izrekli so ukrep prepovedi približevanja.

V popoldanskem času so v Litiji obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila. Izdali so obvestilo o odstopu od ogleda nesreče.

V torek zvečer so obravnavali nedostojno vedenje občana, ugotovili so kršitev zakona o varstvu javnega reda in miru. Zoper kršitelja so uvedli prekrškovni postopek.

V sredo popoldan so v Litiji občanu zasegli rastlino, za katero sumijo, da gre za prepovedano rastlino konopljo. Snov so poslali v analizo, po znanih rezultatih pa bodo izvedli prekrškovni postopek.


Savus

Foto: PP Ljubljana