četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Našli denarnico, a brez vsebine

Hrastnik

V ponedeljek, 24. septembra, so policisti trem osebam zasegli snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snovi so bile poslane v analizo.

Trbovlje

V ponedeljek ob 11.25 uri se je na policijsko postajo zglasil oškodovanec in naznanil tatvino mobilnega telefona znamke LG K8. Policisti zbirajo obvestila. Okrog 16. ure se je na gozdni poti od Završja proti Škofji Riža prevrnilo tovorno vozilo s priklopnikom, ki je prevažalo hlodovino. Do nesreče je prišlo zaradi razmočenega terena, na katerem je vozilo zdrsnilo. V nesreči ni bil nihče poškodovan. Ob 22.23 uri so policisti posredovali v zasebnem prostoru, kjer je pijana oseba razgrajala. Ker z dejanjem ni prenehala, so jo pridržali in jo bodo tudi ustrezno kaznovali.

V torek ob 10.20 uri so bili policisti obveščeni o tatvini lesa v gozdu. Neznanec je požgal in odpeljal pet smrek. Popoldne so posredovali zaradi suma kaznivega dejanja nasilja v družini.

Zagorje:

V ponedeljek je občan policiste obvestil, da ima težave s sosedom, a policisti ob obisku niso zaznali kaznivega dejanja ali prekrška. O zadevi so obvestili pristojni center za socialno delo. Policisti so obravnavali dve prometni nesreči s pobegom in se odzvali na obvestilo o nepravilno parkiranem vozilu.

V torek je oškodovanec obvestil policiste, da je na poti iz službe na Izlakah izgubil denarnico z vsebino, ki so jo kasneje našli, a brez gotovine in plačilne kartice. V denarnici naj bi bilo 270 evrov. Policisti dejanje raziskujejo.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor