Ste vedeli, da v naši trgovini kupujete vaše najljubše izdelke po najnižjih cenah? Spleticna.si vam za najbolj prodajane drogerijske izdelke, ki jih vsak dan potrebuje vaša družina, priskrbi najnižje cene na tržišču!

Zdaj ni več nobenega dvoma – nakup kozmetike in izdelkov za osebno nego se najbolj splača na Spleticna.si. In to za vse člane vaše družine! Nič več vam ne bo treba čakati na popuste, tiste dneve v tednu in iskati najugodnejše cene.

Vse, kar morate storiti, je poiskati ženske in moške favorite za osebno nego, ki nosijo oznako NAJCENA in so vedno v akciji, in opraviti nakup. Nakup seveda lahko opravite vse dni v letu, podnevi ali ponoči.

Vas zanima, kaj vse smo shranili v predalčke z oznako NAJCENA? Predalčkov je kar za zajetno omaro, saj jih je več kot osemdeset! Združili pa smo jih v naslednje kategorije: TELO, LASJE, OBRAZ in LIČILA. S klikom na določeno skupino izdelkov se boste odpravili v nakupovalni raj in izbirali med najbolj cenovno ugodnimi izbranci in izbrankami.

Ženske bodo vesele posebej ugodnih šamponov, balzamov za lase, lakov za lase, krem za obraz in losjonov za telo, mil za intimno nego, gelov za boj proti celulitu in strijam, pa seveda ličil.

Moški se bodo navdušili nad cenovno ugodnimi geli za prhanje, geli za britje, šamponi, deodoranti in zobnimi ščetkami.

Posebej veseli pa nas, da so med NAJCENA izdelki tudi takšni prestižnih blagovnih znamk, ki jih nikjer drugje ne morete kupiti ceneje.

O tem smo resnično prepričani, zato vas izzivamo z naslednjim pozivom.

Če najdete ugodnejšo ceno izdelka (ponudnikov na slovenskem trgu) z oznako NAJCENA, jo izenačimo. V tem primeru nas kontaktirajte na naš e-mail naslov: info@spleticna.si ali pokličite na številko 01 777 41 53. Ker torej skrbimo, da so cene najbolje prodajanih izdelkov resnično najnižje, zanje dodatna koda za popust ne velja.

Za konec pa smo za vas prihranili še en sladkorček. Ob nakupu NAJCENA izdelkov nad 19,90 € z vpisom kode: NAJDOSTAVA prejmete brezplačno dostavo. Akcija traja omejen čas.

Zato vam predlagamo, da enkrat mesečno zberete želje posameznih članov družine in opravite večje skupno naročilo, kar vas bo olajšalo še plačila stroškov dostave.

PR objava