sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Nagrade diplomantom v Zagorju

V Zagorju ob občinskem prazniku tradicionalno nagradijo diplomante, ki so študij kronali z uspelimi nalogami, v katerih razmišljajo o izzivih, ki se jim postavljajo v njihovem življenjskem ali delovnem okolju.

Komisija je letos izbrala kar devet nalog. Predstavili bomo le njihove naslove in imena avtorjev, kogar pa zanima več, si lahko dela ogleda in prebere v zagorski knjižnici, kjer so dostopna tudi nagrajena dela iz preteklih let.

Tinkara Kovač je prejela nagrado za delo Ponudba in želje uporabnikov Varstveno delovnega centra Zasavje za gibalno in športno aktivnost.

Robert Baš si je prislužil nagrado z nalogo Napredni oksidacijski procesi za zmanjševanje emisij antibiotikov v okolje.

Za delo Ocena in uporaba podatkov iz epidemioloških študij za prostorski prikaz: primer ugotavljanja izpostavljenosti arzenu v občini Zagorje ob Savi je prejela nagrado Maja Martinčič.

Naslov nagrajenega dela Mateja Grujića je Mnenja vzgojiteljev o izvajanju dejavnosti za razvoj matematične pismenosti v slovenskih vrtcih s poudarkom na geometrijskih dejavnostih v zunanjem okolju vrtca.

Točno na sredini seznama nagrajencev je Jan Vidlak z delom Projektiranje in programiranje naprave za vrtanje in zlaganje ohišij EIKA.

Anja Kuder je prejela nagrado za nalogo Spoznavanje in soočanje staršev in učiteljev z diagnozo Pallister Killian sindrom.

Tia Pavšek si je prislužila nagrado z nalogo Obnova športnega doma Proletarec z idejno zasnovo športnega centra.

Za delo Občutljivost slovenskih izolatov enterobakterij za fosfomicin in primerjava metod za določitev občutljivosti za fosfomicin je prejel nagrado Tomaž Zupan.

Naslov devetega dela pa je Vodenje športnih organizacij, diplomsko delo Jakoba Božiča.

Savus

Foto: Robi Verbajs


 

Isti avtor