sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Na vlaku brez vozovnice

PP Hrastnik     

V petek, 1. februarja, so ob 21.15 uri policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga.

PP Trbovlje

Neznanec je med 11. in 31. januarjem vlomil v stanovanje v Trbovljah in iz notranjosti odnesel denar in televizijo. S tem je lastnika oškodoval za 450 evrov.

V petek so policisti prejeli prijavo 42-letne občanke, da je neznanec decembra lani zlorabil njeno plačilno kartico in jo s tem oškodoval za 173,22 evra.

V soboto ponoči so policisti zaradi glasne glasbe posredovali v Trbovljah in 23-letnemu kršitelju izrekli globo.

V nedeljo, 3. januarja, se je v večernem času v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi nepravilne vzvratne vožnje 61-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v parkirano vozilo. Policisti so ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola. Izrekli so mu globo.

PP Zagorje

V petek dopoldan so policiste obvestili o prometni nesreči z manjšo poškodbo, kjer je voznik povozil kamenje.

Policisti so prejeli obvestilo o potniku, ki se je na relaciji Litija–Zidani Most popoldan vozil brez vozovnice in naj bi kršil javni red in mir. Policisti so na vlaku in nato na železniški postaji Zagorje ob Savi zbirali obvestila s sprevodnikom ter domnevnim kršiteljem javnega reda in miru. Kaznivega dejanja niso ugotovili, so pa ugotovili identiteto potnika, ki ni imel vozovnice.

Popoldan so policisti na podlagi predhodno zbranih obvestil zaznali sum kaznivega dejanja nasilja v družini. Ugotovitve bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Ponoči so pri nadzoru cestnega prometa ustavili voznika osebnega avtomobila in ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola. Zaradi ugotovljenega prekrška so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

V nedeljo dopoldan so zagorski policisti litijskim pomagali pri preiskavi suma nasilja v družini.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor