sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Na Dolu rokometni dan

Dogajati se je začelo tudi na zasavskih športnih terenih. Rokometni klub Dol pripravlja v soboto, 5. septembra pravi rokometni dan, saj bo dogajanje trajalo od 9.30 ure do 21. ure zvečer.

Iz kluba so sporočili, da bodo pripravili v soboto, 5. septembra pripravljalni rokometni turnir.

V dvorani Dolanka bodo od 9.30 do 12. ure potekal mini turnir mlajših dečkov, na katerem bodo nastopile ekipe domačega kluba Dol TKI Hrastnik, Radovljice in Urbanscape Loka iz Škofje Loke. Od 12.20 do 15.30 ure bo še turnir starejših dečkov z ekipami istih klubov. Pd 15.50 ure do 19. ure se bodo pomerili med sabo še kadeti istih klubov. Kot pika na i bo ob 19.30 uri še tekma članskih ekip Dola TKI Hrastnik in Radovljice.

Zanimivo in pestro dogajanje se bo odvijalo tudi na zunanjem igrišču med 15. in 18. uro, ko bo  potekal tudi vpis novih članov v Dolsko rokometno šolo. Svoje spretnosti bodo lahko najmlajši, pa tudi starejši, preizkusili na pripravljenem poligonu, merili bodo hitrost meta na gol, velikost odriva in še marsikaj drugega … Dogajanje bo pod budnim očesom spremljala maskota mačka Meta, ki so jo Dolanom prijazno odstopili na Rokometni zvezi Slovenije.

Savus

Foto: arhiv RK Dol

Isti avtor