Policisti so na območju Zasavja od 7. do 9. septembra poleg ostalih zadev obravnavali še nekaj stvari.

V  soboto so v večernem času zasegli kovinski mlinček, v katerem je bila neznana  snov, za katero obstaja sum, da je prepovedana droga.

V soboto ponoči so pri kontroli prometa ustavili voznika mopeda, kateremu je hitri test pokazal vožnjo pod vplivom prepovedanih drog, zaradi česar so mu  odredili strokovni pregled, ki pa je odklonil. Podali bodo obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V  nedeljo  v  večernem  času  so  pri kontroli prometa ustavili voznika mopeda.  Zaradi  suma,  da  je vozilo predelano tako, da dosega prekoračeno hitrost,  so mu  ga zasegli. Po opravljenem izrednem tehničnem pregledu bodo ustrezno ukrepali.

V  nedeljo v nočnem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora  med  zakoncema. Izrekli so prepoved  približevanja.  Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V ponedeljek zvečer so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Hrastniku. Ugotovili so, da je neznani voznik trčil v parkirano vozilo ter odpeljal. Nastalo je za okoli 200 evrov materialne škode.

V ponedeljek so policiste obvestili o vlomu v osebni avtomobil na območju Zagorja. Neznanec je lastnika oškodoval za 300 evrov.

Savus

Fotografija je simbolična