sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Literarni natečaj 2020

Zakaj ne bi svojih misli in občutij v teh časih podelili z drugimi? V Kulturno rekreacijskem centru Hrastnik so se odločili za literarni natečaj z naslovom Zgodbe izza maske.

»Znano je, da nevsakdanja, posebna obdobja s seboj prinašajo različne odzive in dejanja posameznikov. Mnogi v takšnih časih več razmišljajo o sebi, o življenju nasploh, o medsebojnih odnosih, odstranijo kakšno tančico in odkrijejo marsikatero skrivnost. Tudi o sebi,« so zapisali v povabilu za udeležbo na natečaju v KRC Hrastnik.

Povabili so vse, otroke, mlade in malo manj mlade, ki radi pišejo prozo, poezijo, rišejo stripe … , da sprostijo svojo domišljijo in ustvarjalnost. Dela bodo natančno prebrale in o njih podale mnenje članice strokovne komisije. Najuspešnejše avtorje bodo nagradili s praktičnimi nagradami in mogoče ob koncu natečaja izdali zbornik. Seveda, če bo odziv piscev dovolj velik. Pisati lahko začnejo kar takoj, čas za oddajo prispevkov pa bo do konca decembra,

ko bodo natečaj zaključili.

Udeleženci natečaja lahko svoja dela pošljejo po klasični pošti na naslov

Kulturno rekreacijski center Hrastnik, Log 3, 1430 Hrastnik ali po elektronski pošti krchrastnik@siol.net najkasneje do 31. decembra 2020.

Organizatorji natečaja prosijo, da udeleženci zraven napišejo svoje ime in priimek, naslov in naj jasno napišejo, če se strinjajo, da je njihovo delo javno objavljeno (v primeru izdaje zbornika ali občasnih objav najboljših del na spletu).

Savus

Foto: arhiv Savus

Isti avtor