Oktobra bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji orkestralne glasbe, saj zasedba Lagard v Zagorju pripravlja prvi samostojni koncert s simfoniki ter hkrati predstavitev plošče TAKE 5. Koncert bo 21. oktobra.

Poleg simfoničnega orkestra bo na koncertu veliko glasbenih gostov, saj bo zasedba na odru Delavskega doma Zagorje gostila kar 90 glasbenikov iz vse Slovenije. »Lagardovcem se bo na koncertu pridružil legendarni jazzovski kitarist Primož Grašič, premierno pa bo z Lagardom nastopil tudi najbolj karizmatičen blues in soul pevec, ki je s svojim glasom in interpretacijo očaral poslušalce po celem svetu, eden in edini Uroš Perić,« je povedal vodja Lagarda Luka Groboljšek.

Na koncertu, ki bo organizacijsko največji v letošnjem letu, se bodo Lagardu pridružili tudi gostje z albuma TAKE 5 in sicer Julija Lubej, Sabina Peklaj – Binna, Sara Lamprečnik, Emir Ibrakić, Uroš Ržišnik, ŽVS Lipa, Perkakšns, Loški glas ter drugi.

Več informacij o zasedbi lahko najdete na njihovi spletni strani. Tam si lahko poleg ogleda spotov in ostalih aktualnih dogodkov brezplačno prenesete tudi album TAKE 5. Vstopnice so na voljo na blagajni KC Delavski dom Zagorje ob Savi.

PR objava


 

Prejšnji članekKomplet medalj Tine Baloh
Naslednji članekDanes dogaja