torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Koledar dogodkov – avgust 2022

Leto 2022 se izteka, pripravljamo se že na novega. Prav je, da se še kdaj ozremo na leto, ki je za nami. Vsak dan ob 11. uri na naši spletni strani objavimo, kaj se je letos pomembnega zgodilo v posameznih mesecih. Danes objavljamo zapis, kaj vse se je zgodilo meseca avgusta 2022.

Avgust 2022

Avgusta praznuje Občina Zagorje, k čemur tradicionalno sodi zabava na Zagorsko noč, na slavnostni proslavi pa so podelili najvišja priznanja izjemnim Zagorjanom: Marjan Kovač in Slavko Jelševar sta prejela zlati plaketi, DPM Zagorje in Ana Praznik pa srebrni plaketi.

Dewesoft je na strehi objekta odprl novo parkirno ploščad, v Hrastniku pa so nadaljevali z rušitvijo objektov za novo OIC Steklarna – TKI Hrastnik. Kmalu za Skopjem je sledila še ena mednarodna nagrada za film Orkester, in sicer na filmskem festivalu v Pekingu.

Na športnem področju je znova blestel Darko Jorgić, ki je na Evropskem prvenstvu v namiznem tenisu v Nemčiji osvojil srebrno medaljo, v domačem Hrastniku pa so mu priredili nepozaben sprejem, ki se ga je udeležila množica navijačev.

SL

Fotografija je simbolična


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor