ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Knjige iz zagorske knjižnice

V Knjižnici Mileta Klopčiča v Zagorju ob Savi so danes pričeli izposojati knjige za vse, ki so željni branja ali pa knjige rabijo za študij in učenje. Zaenkrat bodo knjige lahko naročili preko telefona ali spletne pošte ter jih dvignili pred knjižnico v Zagorju.

»Drage bralke in bralci, z veseljem vam sporočamo, da v matični Knjižnici Zagorje od 20. aprila 2020 pričenjamo z izposojo gradiva v posebnih razmerah. Vsi, ki karkoli potrebujete, pokličite v vašo knjižnico (na telefon 031 576 504 ali e-mail sikzag@zag.sik.si) ob delovnikih med 8. in 12. uro in se s knjižničarkami dogovorite za prevzem. Vračanje knjig je do nadaljnjega onemogočeno,« so sporočili iz Knjižnice Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi.

Pri predaji gradiva ravnajo preudarno in odgovorno. Knjige bodo uporabniki lahko dobili pred vhodom v knjižnico na desnem oknu ob vhodu. Z uporabniki se bodo knjižničarke dogovorile za točen termin prevzema, da se tudi uporabniki ne bodo srečevali med sabo. Omogočili bodo brezstično predajo gradiva. Knjige bodo pustili na okenski polici ali pred vhodom v knjižnico. Knjižničarke bodo pazile na druge, pa tudi nase. »To je pri rokovanju s knjigami izjemno pomembno. Ohranjajte varnostno razdaljo. Nosite zaščitno opremo (maska in rokavice). Upoštevajte navodila in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki je poslal odgovor na vprašanje o ravnanju z vrnjenimi knjigami.

Savus

Foto: Knjižnica Zagorje

Isti avtor