Na naš naslov je prispelo 16 pravilnih odgovorov z vsemi kontaktnimi podatki. Izmed teh smo izžrebali pet dobitnikov oziroma dobitnic nagrad.

  1. nagrada (prijavnina na Rudarski tek): Iztok Iglič
  2. nagrada (topla vetrovka): Gorazd Koderman Podboršek
  3. nagrada (odstranjevalec trde kože): Mateja Drugovič
  4. nagrada (Chipolo): Maša Čauševič
  5. nagrada (Powerbank): Vesna Tomažič

Iskrene čestitke vsem nagrajenim! Nagrado lahko prevzamete vsak delovni dan med 8. in 12. uro v prostorih Zavoda Savus na Mestnem trgu 5a, Trbovlje. Če nagrade ne morete prevzeti osebno, nas pokličite na 070 727 810 in dogovorili se bomo za način prevzema, ki vam bo ustrezal.

Če vam sreča ni bila naklonjena, se lahko na Rudarski tek prijavite preko spletne strani www.rudarskitek.siprej se prijavite, nižja je cena.

Spodaj si lahko ogledate videoposnetek žreba:

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj bo na posredovane e-poštne naslove tedensko pošiljal elektronsko pošto z novicami iz Zasavja in okolice. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Foto: arhiv Savus