Kaj se je zgodilo v Trbovljah?

Policisti so v Zasavju poleg rednih nalog v zadnjih dneh obravnavali še nekaj dogodkov. Pozivajo priče dogodka, ki se je pripetil na Ulici 1. junija v Trbovljah v nedeljo popoldan, da se javijo.

Policisti so se v Zagorju ubadali s prijavo izgube moške torbice z različno vsebino. Kasneje se je torbica čudežno našla pri lastniku.

V Trbovljah so obravnavali prijavo nepravilnega parkiranja na Trgu revolucije. Policisti na lastniku nepravilno pakiranega vozila izdali obvestilo o prekršku.

Včeraj, v ponedeljek, se je nekaj pred 19. uro v Zagorju ob Savi zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen  mopedist, ki je zaradi vožnje

preblizu roba vozišča trčil v robnik. Pri tem je padel in se lažje poškodoval.

Poziv pričam

V nedeljo v popoldanskem času so na PP Trbovlje prejeli prijavo, da je neznani moški pristopil do otroka na kolesu in ga porinil po tleh, tako da se je lažje poškodoval. Do dogodka je prišlo na Ulici 1. junija v Trbovljah. Opis moškega: starost okoli 40 let, visok okoli 180 cm, pobrit po glavi, z manjšo bradico.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin naprošamo vse očividce, da pokličejo na 113, se zglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Trbovlje na telefonsko številko 03 565 31 50, ali anonimno na 080 1200.

Savus

Fotografija je simbolična