četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Juta torbe iz VDC

V VDC Zasavje že leta deluje tudi lastni program, ki ga trenutno ustvarjajo štirje mentorji in 26 uporabnikov. Tokrat predstavljamo čudovite juta torbe, ki jih ustvarjajo pridne roke uporabnic VDC Zasavje.

Pri svojem ustvarjanju so zelo široko usmerjeni. Preizkušajo se na področju ustvarjanja izdelkov iz lesa, zelo uspešno pa tudi ustvarjajo izdelke iz usnja, recikliranega jeansa, so likovno aktivni, zelo dobri pa tudi na področju šivanja.

Tokrat se predstavljajo z izdelkom iz linije EKO PREŠITO – juta torbe, ki so ročno delo uporabnic VDC Zasavje.

Juta torbe izdelujejo v treh velikostih (mala, srednja in velika), opremljene so z jeans žepi na katere njihove uporabnice vezejo različne motive in vzorce.

Primerne so za nakupe ali kot modni dodatek za potep po mestu. V tem letnem času pa nam lahko zagotovo dobro služijo tudi na oddihu na morju.

Na zalogi imajo pestro izbiro juta torb, izdelajo pa jih lahko tudi po vaših željah in tako skupaj ustvarite unikaten, personaliziran izdelek.

Vsak uporabnik v lastnem programu soustvarja del zgodbe po svojih najboljših močeh in zmožnostih, kar omenjenemu izdelku zagotovo daje dodano vrednost.

Za vse informacije ali nakup jim lahko pišete na info@vdc-zasavje.si ali pokličete na 03 56 69 790

PR objava


 

Isti avtor