ponedeljek, 22 julija, 2024

Iz te kategorije

Izgubljeni telefon

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih 72 urah obravnavali še mladoletniški pretep, manjše prometne nesreče, alkoholiziranega voznika, občana, ki se ni držal karantene, prehrupno navijanje glasbe, na policiji pa so shranili tudi izgubljeni telefonski aparat.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so se ukvarjali s kršitvijo javnega reda in miru. Mladoletnik je udaril drugega mladoletnika in si prislužil najmanj obdolžilni predlog na sodišče.

Obravnavali so tudi naknadno prijavo dogodka, v katerem je oškodovanec povozil kamen in poškodoval oljno korito.

Policisti so ustavili voznika osebnega vozila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,87 mg/l izdihanega zraka. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Na pristojno sodišče bodo poslali tudi obdolžilni predlog.

Policisti so opravili ogled vozila zaradi prometne nesreče s pobegom na parkirnem prostoru. Na vozilu je nastala materialna škoda v višini približno 30 evrov.

V Zagorju so našli mobilni telefon znamke L8STAR, modro bele barve. Mobilni telefon hranijo na policijski postaji Zagorje ob Savi. Policisti pozivajo lastnika, da se zglasi na postaji in prevzame izgubljeni predmet.

PP Trbovlje

V petek v dopoldanskem času so bili policisti obveščeni, da občan krši karanteno. Ugotovili so, da je 32-letnemu Trboveljčanu pristojni organ izdal odločbo o strogi izolaciji, ki jo je kršil, zaradi česar bodo podali predlog za uvedbo postopka ZIRS.

V nedeljo zvečer so v Trbovljah posredovali zaradi glasne glasbe in 48-letnemu občanu izrekli opozorilo.

Savus

Foto: PU Ljubljana

Isti avtor