nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Izgubljena denarnica

Policisti so na območju Zasavja v zadnjih 24 urah obravnavali izgubo denarnice, goljufijo preko spleta, onesnaženje ceste, prometno nesrečo, poškodovanje stvari in tleči avtomobil.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali prijavo občana, da je zgubil denarnico z dokumenti in denarjem, in sicer v okolici Spara v Zagorju ob Savi. »Poštenega najditelja pozivamo, da o najdbi obvesti Policijo, osebno ali pokliče na brezplačno številko 113,« so sporočili iz PU Ljubljana.

Ukvarjali so se tudi s sumi kaznivega dejanja goljufije pri nakupu preko speta. Vse občane opozarjamo, da ne plačujejo in odpirajo elektronskih sporočil, če niso ničesar naročali oz. prejem domnevnih pošiljk ne pričakujejo ter pošiljatelja elektronskih sporočil ne poznajo. Več na tej povezavi.

Policisti so urejali tudi težave zaradi onesnaženja ceste na relaciji Kisovec – Zagorje, kjer je bila razlita tekočina. Policisti so voznika vozila, ki mu je izteklo motorno olje, izsledili in ustrezno ukrepali.

Obravnavali so še prometno nesrečo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. Kršitelju so izrekli ustrezen ukrep.

PP Hrastnik

Hrastniški policisti so obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v Zagorju. Neznanec je s tem lastnika oškodoval za okoli 2.000 evrov. Policisti dejanje še raziskujejo, o ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Včeraj zvečer so bili policisti obveščeni, da naj bi zagorelo vozilo. Ugotovili so, da je pod pokrovom motorja v vozilu pričelo tleti, vozilo pa ni zagorelo.

Savus

Fotografija je simbolična.

 

Isti avtor