Nagradna igra – zimsko Zasavje

Karli Gorjup je na svoji zimski fotografiji, ki jo je poslal na naslov uredništva Savusa (info@savus.si) ujel čudovit trenutek iz Žrebljevega hriba.

Ta teden je v Zasavju je ponoči zapadel prvi sneg do nižin in nas prebudil s čudovitimi prizori, ki jih je vredno ujeti v objektiv. Še več, fotografija zimskega Zasavja vam lahko prinese lepo nagrado.

Pravila sodelovanja in nagrade

Fotografirajte vaš najljubši košček zimskega Zasavja in nam fotografije pošljite na info@savus.si do 5. decembra 2021. V zadevo svojega elektronskega sporočila napišite: Nagradna igra – zimsko Zasavje, v sporočilo pa svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefon. Dodate lahko tudi kakšno misel ali opis fotografije (kako, kje in kdaj je nastala). Veseli bomo, če bodo fotografije nove, sveže.

Fotografije bomo objavljali v našem spletnem časopisu savus.si in na naši Facebook strani. Pošljite nam fotografije v višji resoluciji (okrog 1 MB). Med avtorje najlepših fotografij bomo razdelili tri nagrade: »neoprensko oblečeno« steklenico za vodo, USB ključek ter igrači za psa.

Nagrajence bomo objavili v spletnem časopisu savus.si in na naši Facebook strani.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu savus.si, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savus na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Foto: Karli Gorjup