sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Igor Hribar (KS Kotredež): Želim si čimmanj obolelih.

Predsednice in predsednike zasavskih KS smo povprašali, kako se v posameznih krajevnih skupnostih spopadajo s koronavirusom. Kako kot predsednice in predsedniki spodbujajo krajane k upoštevanju ukrepov in priporočil in ali organizirajo pomoč za ranljive skupine. Zanimalo nas je še, kako epidemija koronavirusa vpliva na njih osebno. Vsak dan objavljamo njihove odgovore.

Igor Hribar, predsednik KS Kotredež, Zagorje:

Foto: osebni arhiv

»V KS Kotredež so v trenutni situaciji krajani mislim, da dobro preskrbljeni. KS Kotredež zelo dobro sodeluje z RK Kotredež, ta pa s civilno zaščito Zagorje. Vsak krajan se lahko s katerokoli problematiko obrne na RK Kotredež ali na člane sveta krajevne skupnosti Kotredež, kjer jim bomo prisluhnili in poskušali rešiti težavo, bodisi glede hrane ali zdravil.

Covid-19 tako kot zame tudi za krajane predstavlja veliko skrb. Sam se po najboljših močeh trudim, da ne bi prišlo do še večjih okužb z osveščanjem krajanov o pravilnem ravnanju v takšnih situacijah, ki jih je razpisala vlada RS Slovenije.

Želim si, da bi se situacija čim hitreje uredila in, da se življenje postavi nazaj v normalne tirnice. Želim si, da bi bilo čim manj obolelih.«

Foto (naslovna): arhiv Savus

Previous article
Next article

Isti avtor