sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Hrupna glasba

Policisti so na območju Zasavja v zadnjih 72 urah imeli največ dela s hrupno glasbo in kršitvami javnega reda in miru. Obravnavali so še prometno nesrečo, fanta, ki se je sprehajal po gradbene odru, in nepravilno parkiranem avtomobilu. Gasilci pa so odpirali vrata in pomagali pri odpravljanju posledic prometne nesreče.

PP Zagorje ob Savi

Petek, 21. avgust

Policisti so obravnavali naknadno prijavljeno prometno nesrečo z manjšo materialno škodo in pobegom povzročitelja. Zoper povzročitelja sledi ustrezen ukrep.

V večernem času so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru na območju Zagorja ob Savi. Kršiteljem bodo izdani plačilni nalogi.

V nočnem času so posredovali v Zagorju ob Savi zaradi hrupa v stanovanju, ki je motil sosede. Kršitelju bo izdan plačilni nalog.

Nedelja, 23. avgust

Policiste so obvestili, da se v Hrastniku po gradbenem odru sprehaja mlajši fant in obstaja možnost, da pade v globino. Mladoletnik je bil nepoškodovan predan skrbnici. Policisti bodo o dogodku obvestili pristojni center za socialno delo.

Prav tako so intervenirali na območju Zagorja ob Savi zaradi glasne glasbe. Kršitelju so izrekli ustrezen ukrep.

Policiste so obvestili o nepravilno parkiranem vozilu v Hrastniku. Na vozilo so nalepili obvestilo o prekršku.

PP Hrastnik

Policiste so v nedeljo obvestili o glasni glasbi. Kršitelju so izdali plačilni nalog.


Center za obveščanje Republike Slovenije

V ponedeljek ob 8.32 so gasilci PGD Zagorje mesto v naselju Podvine, občina Zagorje ob Savi, s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili dostop reševalcem NMP ter policiji do onemogle osebe.

Ob 14.15 se je na Vodenski cesti v Trbovljah zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Gasilci PGD Trbovlje mesto so odklopili akumulatorje, nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu ponesrečene osebe in policistom pri usmerjanju prometa, nevtralizirali razlite tekočine ter nudili pomoč avtovleki pri nalaganju vozila.


Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor