sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Gasilci reševali, policisti preiskujejo

V Zasavju se je v soboto na področju črne kronike dogajalo kar precej. Največ dela so imeli v Zagorju gasilci z7 velikim gozdnim požarom v Šklendrovcu. O tem pišemo na tej povezavi. Sicer pa so gasilci posredovali še na Trgu revolucije, v Gaberskem in v ulici Sallaumines. Policisti pa preiskujejo vlom v poslovne prostore v Trbovljah.

Prometna nesreča

V soboto, 12. marca, ob 10.03 uri sta na Trgu revolucije v Trbovljah trčili osebni vozili. Gasilci PGD Trbovlje mesto so zavarovali kraj dogodka in po izteklih motornih tekočinah posuli vpojna sredstva.

Pomoč onesveščeni osebi

Ob 11.04 uri so v naselju Gabrsko v občini Trbovlje gasilci PGD Trbovlje-mesto nudili prvo pomoč onesveščeni, neodzivni osebi. Reševalci NMP Trbovlje so nato občana oskrbeli in odpeljali v SB Trbovlje.

Ujet v dvigalu

Ob 14.28 uri je v Ulici Sallaumines v Trbovljah v dvigalu ostala ujeta oseba. Gasilci PGD Trbovlje-mesto so izklopili dvigalo in iz njega rešili osebo. O okvari so obvestili serviserja dvigal.

Vlom v Trbovljah

V  Trbovljah  je  neznani  storilec  vlomil  v poslovne prostore in odnesel prenosni  računalnik in baterijski vrtalnik. Podjetje je oškodoval za okoli 800 evrov.

Savus

Fotografija je simbolična.


 

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor