sobota, 18 maja, 2024

Iz te kategorije

Fotke povezujejo

Vsi smo ljubitelji fotografije in vsak izmed nas se je že na tak ali drugačen način pozabaval z ustvarjanjem podob. Portal Savus vam želi, drage bralke in bralci, malce popestriti dneve, ki jih preživljamo v samoizolaciji.

Zato smo se odločili, da vas povabimo k sodelovanju na prvi spletni razstavi fotografij na našem portalu.  Razstava bo zaživela v petek, 27. marca 2020, ob 18. uri. Želimo si, da bo med razstavljenimi fotografijami tudi vaša.

Prosimo vas, da na elektronski naslov info@savus.si pošljete svojo najboljšo umetniško fotografijo pa vaši izbiri. Tema je popolnoma prosta, fotografije so lahko barvne ali črno bele. Zaradi zagotavljanja kvalitetne predstavitve si seveda želimo, da pošljete vaš posnetek v polni velikosti. K fotografiji pripišite vaše ime in priimek ter naslov fotografije. Prosimo vas še za kratek opis o nastanku fotografije. Dobrodošla bo tudi vaša portretna fotografija, saj bi radi predstavili fotografe, ki bodo razstavljali na naši posebni razstavi. Razstavili bomo samo eno fotografijo posameznega avtorja.

Razstava ni tekmovalne narave, ne bo nobenih žirantov in nobenih nagrad. Želimo vsem nam popestriti dneve, ki so zoprni. Odprimo vrata ustvarjalnosti in se malce pozabavajmo. Vi se boste sprehodili po svojem arhivu, mi pa bomo omogočili obiskovalcem našega portala pogled v umetniško vrednost zasavskih fotografov. Morda pa se bomo lahko v boljših časih dobili skupaj in pravi razstavi. Kdo ve.

Veseli bomo prispevkov poklicnih fotografov, tistih, ki i so že razstavljali, pa tudi ljubiteljev fotografije, ki imajo radi foto posnetke. Lahko so narejeni s hudimi fotoaparati ali pa z navadnim telefonom. Pridružite se nam. Vsi skupaj bomo naredili nekaj dobrega zase in za druge.

OPOZORILO: Fotografije naj bodo iz vašega arhiva in ne iz aktualnega obdobja, ko razsaja koronavirus. Bodite zdravi in ostanite doma.

Savus Photo Team

Isti avtor