Trbovlje
Policisti so obravnavali  prometno nesrečo, v kateri je neznani voznik trčil v parkirano osebno vozilo. Povzročitelja še iščejo.

Hrastnik

Policisti so nekaj pred 15. uro posredovali pri kršitvi javnega reda in miru v lokalu v Hrastniku. Ugotovili so, da sta se gosta sprla. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Zagorje

Na gradbišču na glavni cesti je neznani storilec ukradel akumulator prenosnega semaforja, s čimer je pravno osebo oškodoval za 250 evrov. Odgovorna oseba je po vložitvi predloga za pregon tega tudi umaknila. Policisti bodo obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo. Popoldan je s policisti stopila v stik občanka, ki je v naselju Kisovec našla denarnico z vsebino. O najdbi bodo obvestili lastnico. Popoldan je v Kisovcu zagorela trava, ki jo je lastnik zažgal, da bi očistil travnik. Gasilci so ogenj pogasili in travnik dodatno namočili. Primer je prevzelo medobčinsko redarstvo – na kraju dogodka je bil tudi redar. Policisti so obravnavali tudi nepooblaščen dvig 125 evrov. Neznana oseba je na neznan način pridobila podatke in z računa oškodovanke v tujini dvignila gotovino. Policisti storilca še iščejo.

ZT

Prejšnji članekKdo bo dobil občinsko priznanje?
Naslednji članekFotografije s prireditve Zasavc leta 2016