sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Delovni tatovi

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih dveh dneh ukvarjali s štirimi prometnimi nesrečami, najdbo mobilnika in dvema vlomoma. Storilci so odnesli kosilnico in vrtalnik.

PP Zagorje ob Savi

Sreda, 9. 9. 2020

Policiste so obvestili o najdbi mobilnega telefona, ki so ga vrnili lastnici.

Obravnavali so vlom v klet na območju Zagorja ob Savi. Neznanec je ukradel kosilnico na nitko. Po končanem postopku bodo policisti o zadevi obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Na parkirišču v Zagorju ob Savi so policisti obravnavali prometno nesrečo. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo.

Policisti so posredovali v Zagorju ob Savi zaradi glasne glasbe, ki je motila sosede. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Četrtek, 10. 9. 2020

Policisti so obravnavali vlom v klet na območju Zagorja ob Savi. Neznanec je ukradel vrtalnik. O primeru bodo obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo.

PP Trbovlje

Sreda, 9. 9. 2020

Policisti so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila. Neznani storilec je poškodoval steklo zadnjih levih vrat in povzročil materialno škodo za okrog 200 evrov.

Četrtek, 10. 9. 2020

V popoldanskem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu. 37-letni voznik osebnega avtomobila je trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil 60-letnega voznika. Nastala je le materialna škoda. V postopku so policisti ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola (0,48 mg/l) in odklonil strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom prepovednih drog. Prav tako so ugotovili, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so mu zasegli vozilo. Podali bodo obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ponoči se je v Trbovljah pripetila prometna nesreča, 22-letna voznica je zapeljala preblizu desnemu robu vozišča in trčila v obcestno ograjo. Pri tem je nastala le materialna škoda. V postopku so ugotovili, da je voznica vozila pod vplivom alkohola (0,82 mg/l). Odvzeli so ji vozniško dovoljenje, čaka jo tudi obdolžilni predlog na pristojnem sodišču.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor