Že diši po pomladi in ljubezni, ki jo v naše misli prikliče sv. Valentin. Tistim, ki so nam ukradli srce, takrat v znak ljubezni podarimo drobno pozornost. Ker nas pri izbiri daril vodi Amor, so polna skritih sporočil in strastnih namigov, natanko takšna, kakršna so dišeča presenečenja iz spletne trgovine Spleticna.si! 

Zaljubljeni Valentin

Pravijo, da je ljubezen slepa, diši pa po sreči. Katero dišavo torej izbrati za svojo sorodno dušo, s katero delite vse dobro in slabo že leta, celo desetletja? In kaj izbrati za partnerja, ko je ljubezen še povsem sveža in je v vajini zvezi še mnogo neznank?

Za dolgoletne partnerje in sveže zaljubljene so odlična rešitev pari dišav, ki vaju bodo še bolj povezali. Veliko blagovnih znamk je namreč isto dišavo izdelalo v različici zanjo in zanj. Taki sta na primer Carolina Herrera (Bad Boy in Good Girl) ali Hugo Boss (The Scent in The Scent For Her).

Če želite svoji simpatiji izpovedati tisto, kar že dolgo čutite, a vam gre težko z jezika, pa izberite dišavo z zgovornim imenom. Da je vaša najdražja, vam bo pomagala sporočiti dišava Paco Rabanne Lady Million. V različici za moške je to Paco Rabanne 1 Million. Da je za vas ena in edina in ji nobena ne seže do kolen, ji bo jasno že od pogledu na dišavo Dolce&Gabbana The One (na voljo tudi za moške). Dišava Giorgio Armani Emporio Armani In Love With You pa bo namesto vas izvoljenki izpovedala ljubezen.

Odlična rešitev so tudi darilni seti zanjo in zanj, kjer je dišavi dodan še na primer balzam za telo, morda gel za tuširanje, krema za roke ali praktična kozmetična torbica.

Ker si boste na ta dan izmenjali mnogo strastnih poljubov, se »oborožite« tudi z izdelki, ki negujejo ustnice. Na Spleticna.si boste našli pestro paleto balzamov, sijajev in šmink v ognjeni rdeči ali nežni rožnati barvi.

In ko si bosta izmenjala darila in preživela nepozaben dan, lahko praznično razpoloženje v udobju svojega doma zvečer začinite še z dišečimi svečkami Yankee Candle. Svečke so narejene iz naravnih izvlečkov, omamno dišijo in pričarajo romantično vzdušje po vaši meri.

Ni darila? Ni panike!

Če se med številnimi izdelki spletne trgovine Spleticna.si ne boste mogli odločiti, katero bi bilo pravo darilo za kraljico ali kralja vašega srca, ali pa ste na to pozornost preprosto pozabili, ni panike! Še vedno vas iz zagate lahko reši naš e-darilni bon (na voljo v vrednostih 10 EUR, 20 EUR, 50 EUR in 100 EUR), ki ga boste takoj po plačilu prejeli na vaš elektronski naslov.

Tako vaš najdražji oziroma vaša najdražja na praznik zaljubljencev ne bo ostal/a brez darila!

PR objava