torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Čistili bodo tudi Hrastnik

»Zavihajmo rokave in se pridružimo vsakoletni akciji Očistimo okolje 2022. Pomagajmo z zbiranjem kosovnih odpadkov od 4. do 21. aprila,« so zapisali v pozivu k očiščevalni akciji na Občini Hrastnik.

Lokacije zabojnikov

V ponedeljek in torek, 4. in 5. aprila, na lokaciji Novi dom (Pirc), Prapretno (Rotar, Frtica (pri Levcu), Taborniška pot (Taborniški dom), Podkraj (Ribiški dom).

V torek in sredo, 5. in 6. aprila na lokaciji Kovk (dom KS), Kovk (odcep Mačkovec), Kupška vas, Turje (odcep Kovk).

V sredo in četrtek, 6. in 7. aprila na lokaciji Brdce (vas), Brdce (avtobusna postaja), Veličkova cesta, Kolonija (Ulica mladih borcev), Kladje (Kavšek).

V četrtek in petek, 7. in 8. aprila na lokaciji Boben (Ravnikarjev most), Boben (pri spomeniku), Pot na Kal (Senica), Kal (Gorenčeva kapela).

V ponedeljek in torek, 11. in 12. aprila na lokaciji Turje (Stara šola Turje), Turje (Čreta), Turje (razcep Gore – Kopitnik), Kopitnik (odcep Grahek).

V torek in sredo, 12. in 13. aprila, na lokaciji Čeče (Ravne), Čeče (avtobusna postaja Zadružni dom), Čeče (Goveji potok), Naselje za Savo, Podkraj (Samski dom).

V sredo in četrtek, 13. in 14. aprila, na lokaciji Kopitnik (pod Jogijem), Šavna peč (Spodnji del), Šavna peč (Zgornji del), Grajska pot (zgornje parkirišče nad Steklarno).

V četrtek in petek, 14. in 15. aprila, na lokaciji Dol (pri blokih Trg borcev NOB), Dol (odcep Na Selah), Brnica (pri Pavliču), Črdenc (odcep Laz), Podkraj (Strušce v vasi).

V torek in sredo, 19. in 20. aprila na lokaciji  Krištandolska cesta, Partizanska cesta (odcep Blate), Krištandol, Slatno.

V sredo in četrtek, 20. in 21. aprila na lokaciji Prapretno (Zadružni dom), Prapretno (vas), Plesko (vas), Studence (spomenik na Ani).

Komunalci bodo odpadke odvažali tudi brez nameščenih zabojnikov iz naselij

Cesta Hermana Debelaka, Grajska pot, Spodnje in Zgornje Krnice.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor